logo

Gürkan Uygun'a Övgüler Yağıyor

Yazar video dünyası on 1 Ekim 2013 Salı | 03:43

Gürkan Uygun'a Övgüler Yağıyor!

Dün akşam yayınlanan ilk bölümü ile izleyicilerine unutulmaz bir dizi keyfi yaşatan''Kaçak'' tekrar tekrar izlenerek dün akşam izlenme rekorları kırdığını sizlere öncelikle söylemek istiyorum. Bununla beraber Memati'nin yeni dizisi olarak bilinen ''Kaçak Dizisi'' ile ilgili bir çok yorum fan sitemize almaktayız. Kaçak dizisine ve Serhat, karakterine bir çok yorum gelmektedir. Sadece fan sitemize değil ayrıca sosyal medyada çalkalanan Kaçak dizisi haberleri gittikçe çoğalmakta ve dizinin kalitesini herkes konuşmaktadır. Açıkçası Gürkan Uygun'un dizide nasıl bir karakteri canlandıracağı çok merak ediliyordu ve dün akşam yayınlanan 1.bölüm ile Gürkan Uygun'un hayranları diziyi çok beğendiklerini ve Serhat karakterinin hakkını Gürkan Uygun fazlası ile verdiğini dile getirdiler. Bu arada bu yorumlardan bir kaçını sizlere buradan bu başlık altında paylaşacağımızı söylemek istiyoruz. Ayrıca dizimiz hakkında yine yorum paylaşmak isteyen izleyicilerimiz olursa sitemizin üst köşesinde bulunan yorum alanı kısmından fan sitemize yorumlarını yapabilirler. Çok büyük ilgi gören dizimizin tahminlerimize göre dün akşamın reyting birincisi Kaçak dizisi olduğunu tahmin ediyoruz. Bugün içerisinde reyting durumları ile ilgili haberleri de sizler ile paylaşacağız. Lafı fazla uzatmadan sizlere fan sitemize yapılan yorumlar ile baş başa bırakıyoruz...

Kaçak İzleyicilerinden Yorumlar

İlk bölüm itibariyle çok güzel, heyecanlı ve dramatikti. Gürkan Uygun, Memati karakterinden sonra da Serhat karakterine de oturmuş, Mustafa Avkıran ile birlikte şimdilik diğer karakterlerde güzel. senaryo güzel kurgulanmış devamı güzel olacağını düşünüyorum. (Adsız)

Tüm oyuncularıyla süper bir dizi Ayrıca Gürkan beyi yani Mematimizi tebrik ediyorum Heyecandan bir oturdum bir kalktım Teşekkürler bize böyle bir dizi izlettiğiniz için. (Adsız)

0 yorum:

Yorum Gönder

 

film izle kaçak izle kaçak dizisi izle kaçak dizisi tüm bölümleri izle kaçak full izle kaçak dizisi